Maak een afspraak via 09 278 63 91 of info@lienvanrompaey.be
Baaigemstraat 67B, 9890 Gavere

Wie zijn we

Welkom in onze praktijk, hier bent u in goede handen. Als jonge, gemotiveerde kinesitherapeuten willen we garant staan voor een up to date en evidence based therapie. We starten steeds met een uitgebreid onderzoek. Update: vanaf heden zijn we met 3 therapeuten! We verwelkomen collega Yasemin Tunçel!

Met aandacht voor de functiestoornis, de invloed op jouw comfortabel bewegen en prestaties. We staan voor een doelgerichte persoonlijke benadering. Samen een behandelplan opstellen waarin manuele technieken en oefentherapie een belangrijke plaats krijgen. We evalueren en passen ons aan naar de huidige situatie met als einddoel het bereiken van een maximaal functioneel niveau qua houding en beweging.

De behandelingen worden zoveel mogelijk onder de pijngrens uitgevoerd en progressief opgebouwd. Dit steeds in overleg met de collega's, de behandelende arts of specialist en andere paramedische zorgverleners. Daarnaast bieden we de mogelijkheid tot gevarieerd trainen in de oefenzaal met verschillende toestellen/materialen en leren u een thuisoefenprogramma aan.

Als gedeconventionneerde therapeuten vinden we het belangrijk om ons continu bij te scholen (binnen en buiten onze specialisaties). Hierdoor behalen we jaarlijks het Pro-Q-Kine-kwaliteitslabel (www.kinesitherapie.be).

Lien Van Rompaey

Enthousiaste kinesitherapeute met een passie voor het vak

Lees meer

Mayli Stubbe

Kinesitherapeute met interesse in het menselijk lichaam, voeding, beweging en gezondheid

Lees meer

Yasemin Tunçel

Gedreven Kinesitherapeute, geboeid door sport en wetenschap.

Lees meer